Jinci Brettschneider

MAY THE FORCE BE WITH YOU

Corona!!!

Kategori: Allmänt

I fredags efter skolan så vare järnet hem för att duscha å klä på sig, sedan bar det av mot Umeå för fest och dans!! blev förfest hos Barsk med mkt allsång och sedan så drog vi ut på Corona!! :D dock tog det typ tusen år att stå i kö.. nä men iaf över en timme..tycker det var dålig stil av dom :/ så nästa gång blire five ist! Men väl inne på corona så vare riktigt skoj iaf :D tycker det var en riktigt kul kväll med mkt trevligt folk!!! måste göras om hörni!! och nästa gång ska ALLA få komma in! ;)
sen efter stängningstid så traskade vi tillbaka till barsk där vi sov :) har typ fortfarande ont i fötterna sen i fredagskväll pga all dans!! :O kunde knappt gå tillbaka..
sen morgonen efter så tog vi bussen till stan där vi åt lunch å shoppade lite :)köpte två skor som var väldigt behövliga, ett par vinterskor och ett annat par! 

349kr - skopunkten


399kr - skopunkten

sen i bilen påväg hem sov jag bara... hur skönt som helst!!! sen efter middagen blev det en tur till Ica Maxi för att köpa godis till hemavan på måndag :$ blev även att köpa nån ögonskugga ;) efter det har jag inte gjort så mkt. har varit rätt så slut så det blev en hemmakväll med familjen och melodifestivalen :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: