Jinci Brettschneider

MAY THE FORCE BE WITH YOU

förlåt..

Kategori: Allmänt

asså förlåt för den dåliga uppdateringen :/ har knappt haft nån tid att blogga, har typ hänt mkt sen sist. så tänkte lägga ut ett inlägg med en massa bildser strax på vad jag har gjort :) men tyvärr har jag ju inte hunnit ta kort på allt men :(

blev ett kort inlägg nu, å strax kommer det massa bilder :)

En väldigt trött flicka

Kategori: Allmänt

MIDSOMMAR:
oj vad jag har haft fullt upp! :O inte ens haft 1 sekund över typ!!!for ju som sagt till gabriellas stuga med henne, Linus, Edvin å Benne på torsdagen före modsommar å var där till lördagen efter. vi hann med en massa saker, men ändå var det typ bara en bråkdel av vad vi egentligen hade tänkt, men var ändå kul :D vi spelade fotboll med hennes familj, kastade frisbee, spelade kort, spelade nått annat spel också, badade i det iskalla vattnet, blåste såpbubblor osv. å det var jättefint väder också, ett riktigt plus:D däremot höll jag typ på frysa ihjäl första natten för jag fick ligga på en madrass på golvet, å det var svinigt kallt:O

^då vi spelade fotboll på midsommarn^
 
LÖRDAGEN 23/6:
sen på lördagen då vi kom hem så duschade jag bara å gjorde mej klar, å sen for jag till Gabriella där vi åt mat :) vi var samma gäng där som åt + att emelia också var med då :) sen då vi ätit klart så for vi vidare mot tvillingarna å drack å hade kul! xD fast mådde asdåligt där mot natten och dagen efter.. lovade mej själv att aldrig dricka igen, å man har ju sett hur det har gått tidigare ;)


^spelade spel å jag å benne kom 2a^


SÖNDAGEN 24/6:
jag sov över där också och steg upp klockan 9 då de andra fortfarande låg å sov, för då var jag tvungen att börja traska hemmåt. då jag kom hem så vilade jag en liten stund å sen så for jag å familjen iväg mot sjöbotten för att fira min faster som fyllde 50 :)
sen på kvällen så for jag och var med Najda, Amelia, Axel F och Markus i varuträsk :D vi failade typ hela tiden med allting, fattar inte hur vi kunde vara så dåliga :O då vi var nere vid vattnet å grillade så hade markus med sig en plastpåse med grejer i å så fick han för sig att snurra den och kastade plötsligt iväg den... å klantig som han var så råkade han kasta den i vattnet å det var för djupt för tt kunna hämta den!! Asså gissa om jag skrattade lite åt det eller xD var askul!!!! så då tog vi ett kastspö å försökte fånga påsen, men ingen av oss klarade det trots att flera var nära. å sen då jag testade igen så flög kroken å betet å allt iväg ut i vattnet, fattar inte hur det kunde gå till ens :O så tillslut så tog nadja å amelia båten å hämtade den :P då vi hade grillat klart å fångat påsen å allt så kastade vi lite boll å så spelade vi boule också! jag sög däremot på det å förlorade jätteofta :( men var kul ändå!
sen så gick vi in å såg Shrek! var ett tag sedan jag såg första faktiskt :P
innan vi for hem igen så var vi tvungna att springa runt på hela gården å där vi grillade å allt för att leta markus mobil, för han hade varit så duktig att han hade tappat bort den. men den blev då iaf återfunnen.


^Edvin, gabriellas syrra, Linus å Gabriella i hennes stuga^

MÅNDAGEN 25/6:
så i måndags - dagen efter - då jag vaknade var jag riktigt trött. Direkt jag steg upp så for jag iväg å jobbade, sen då ajg slutade så for jag förbi stan en snabbis för att fixa fria sms å fri surf på mobilen, men kön var så lång att jag inte hann köpa det, för hade ju träning på kvällen också :P så då jag kom hem hann jag bara stoppa in en pirog i mickron å då kom jesper å hämtade mej. så blev att äta i bilen å sen dra på sig träningskläderna direkt jag kom fram.



TISDAGEN 26/6:
på tisdagen så jobbade jag som vanligt å sen på kvällen så drog jag iväg å var med Mattias å nåra av hans kompisar :) vi körde typ mest runt åsså for vi till hans stuga å sedan hem till honom.

ONSDAGEN 27/6:
direkt efter jobbet i onsdags så cyklade jag vidare till ursviken för att träna polo, å då vi tränat klart så ringde just mattias å frågade om jag ville haka på dom å spela brännboll, så jag fick hämtning av dom nästan direkt. var iaf kul å spela (A)



Alla bilderna är från midsommar, och ska lägga ut ännu fler bilder från det senare :D
Tänkte skriva lite om stadsfesten efter jobbet imorrn (eller tekniskt sett blire idag men), å då blire även lite bilder från det :)