Jinci Brettschneider

MAY THE FORCE BE WITH YOU

mineralleden + bilder från lördags

Kategori: Allmänt

har haft rätt så fullt upp både igår och idag å har typ varit huur trött som helst de här dagarna :O igårmorse så steg jag iaf upp vid 7 för att fara ut å springa, å efter det så for jag å jobba på knatteskutt å sen efter det for jag direkt till Legot för att jobba där :) å där fick jag bland annat bygga ihop en utav årets lego-julkalendrar ;)
å efter legot hade jag väldigt brottom för jag skulle träffa nåra kompisar på hockeyn, men så klart skulle kunderna vara väldigt sega den dagen så de sista stannade till 20 över.. :O men hann iaf till hockeyn innan den började ändå, å vi fick typ ändå ganska bra platser :) å så vann vi ju mot färjestad med 2-1 :D awesome!! 
'å efter hockeyn var jag så trött att jag typ somnade direkt jag kom hem :] sen på söndagen så steg jag upp vid halv8 för att göra mej i ordning till vandringen. vi skulle nämligen ut å vandra på mineralleden (från varuträsk till ske-å camping) med idrott & hälsa B med skolan :) vi for iväg kl10 å var typ framme just innan 16.00, så vi hade med oss lunch å massa fika ;)
sen på kvällen så har jag varit med Clas å vi chillade typ bara och gick om kring ute i centrum osv ;) lite kallt, men ändå kul! han fyller förresten år imorgon - Grattis till honom!!! :D

Hattprovning

Kategori: Allmänt

Dagens outfit! topp från HM - halsband från ur&penn - kjol (ingen aning) - tights från HM
hade matteprov idag också å det gick väl sådär. fastnade vid en uppgift å förstod inte riktigt vad som hade gått snett med min uträkning, men då det var 5 min kvar så såg jag felet å rättade till det, så det var då bra iaf :) vill ha tillbaka provet NU för att kolla hur det gick. vill för övrigt också ha tillbaka matteprovet som jag gjorde i tisdags. måste ju se hur dålig man var ;)
 
å sen efter skolan så for jag å nadja på stan för att ta ut pengar till utlandsresan (då vi går ut 3an) + för att leta en hatt! vi ska nämligen börja bära hatt på fredagar och joina de andra i klassen som har hatt på fredagar ;) Hat-friday!!! awesome! förutom att jag inte passar i hatt, men det kan va kul ändå ;)

Träningsskador i sinne

Kategori: Allmänt

har inte blivit så mkt bloggande i veckan, men har inte haft så mkt för mej heller.. har väl bara inte riktigt haft orken ;) i tisdags hade jag iaf ett 5h långt matteprov som jag anmälde mej till frivilligt ;D var faktiskt riktigt kul, men det var en uppgift som jag inte fattade ett skit av :O men å andra sidan så vare ingen annan av oss som gjorde provet på balder som fattade, så det var då inte bara jag som tyckte den var skum ;)
å i tisdags efter jobbet så var jag även å tränade, men det slutade inte så bra... jag har ju haft problem med både ryggen och knäna tidigare så då jag var å tränade så laggade först det vänstra knäet ihop totalt så jag kunde inte gå :O så då bestämde jag mej för att göra övningar liggandes och körde då sittups (cykelvarianten - då man ligger ner och "cyklar") men då äru ju klart att höften ska knaka å hoppa till.... så jag tog ännu ett beslut å gick å tänkte lyfta lite vikter sittandes å då jag böjer mej ner för att ta vattenflaskan hoppar ryggen till å blir heeeel sne :O:O:O så fick avbryta en kvart tidigare än jag planerat.. superdrygt :O å har ju dessutom lite halvproblem med armbågarna å axlarna - superkul..
blev såhär ledsen :( så i onsdags så gick jag till skolsköterskan och berättade om knäet och ryggen (eftersom de är värst), och hon sa att knäet hade blivit överansträngt och ryggen var för stark så det är tydligen bara de stora musklerna som arbetar där hela tiden vilket skapar obalans.. :( så hon sa att jag skulle gå till en sjukgymnast för att fixa till det, så har fått tid om två veckor (lite långt bort men vad gör man)! men får inte träna på nån dag nu... men får se om det blir liite träning imorrn ändå :)
å var ju för övrigt på synundersökning i tisdags ocks¨innan skolan, och det visade sig att jag har nått konstigt fel typ som ändå var rätt normalt (?) så jag ser alltså suddigt på nära håll vilket gör att mina ögon inte vill konsentrera sig på långt håll heller, så därför brukar jag kunna se dubbelt ibland (kul, jag vet). å kan därför bli heelt fel med avståndsmätning osv. men det ger tydligen inget att skaffa typ läsglasögon eftersom det bara skulle försämra det hela å göra att jag såg ännu merdubbelt.. mina ögon är helt enkelt för svaga och för överarbetade :S
känns som att det är nått fel på HELA mej! :O kroppen laggar, ögonen är konstiga å hörseln hare väl typ alltid vart nå fel på.. vad kommer härnäst måntro?
 

Fjällen del4 - Norge

Kategori: Allmänt

här är bilder från fjällen-resan då vi var förbi norge en sväng :)
^Grabbarna grus - markus, axel f, maxim och axel w^
^Åsså vi tjejer - jag, nadja och amelia^
Hittade en superstor trollslända där också - riktigt cool! B)
 

bad-bilder

Kategori: Allmänt

ska lägga upp lite bilder från gårkvällen då vi var hos nadja å badade badtunna :)
 

morgonfrilla

Kategori: Allmänt


godmorgon! snygg morgonfrilla - jag vet! ser kanske inte lika hemskt ut om den är uppochned (A) ;) vaknade typ halv åtta i morse å var riktigt pigg :O å har inte gjort så mkt vettigt sen dess... måste göra lite läxor nu på dagen så får vi se vad som händer sen :) har ju sovmorgon till tjugo i tolv imorn :D:D men nu måste jag sätta igång med läxorna som jag har skjutit på i flera veckor:(

Knatteskutt

Kategori: Allmänt

godmorgon världen!! har suttit och gjort lite läxa i morse å ska strax gå å göra lite mer :) sen måste jag strax cykla iväg till mobacken för att jobba med knatteskutt! eftre det blire en liten löprunda å ikväll blire å bada badtunna :D hare bäst!<3

Fjällen del3

Kategori: Allmänt

 

fjällen del2

Kategori: Allmänt

 
 

Ingen vila!

Kategori: Allmänt

 
idag på idrotten så höll jag å nadja i en rugby-lektion å det gick väl typ hyfsat bra :) dock var det en kille som spräckte ögonbrynet å flera fick ont i knäna å andra delar av kroppen... kanske körde lite för hårt med dom :S sen efter skolan så var jag på min första körlektion å det gick för det mesta bra. gjorde några fel men ändå. sen då den var slut så drog jag till legot för att jobba :) for förbi gymmet sen också å körde på där. hann ju inte träna innan jobbet så blev en sen träning ist.

är supertrött så tänkte sova nu! godnatt<3

navelpiercing!

Kategori: Allmänt

Idag hade jag bara idrott på morgonen å efter det så hade jag riskettan, så slapp skolan ;) riskettan var däremot rätt  jobbig ändå för den var så lång (typ 3,5h) men den fick mej faktiskt att tänka till och den var trots allt bra för mej :) fick mej en tankeställare!

sen efter det så for jag och tog hål i naveln - äntligen! :D tog inte så jätteont,
det var mest väntan som var jobbig + den där klämman som klämde åt så hårt...

 sen efter det så for jag å shoppade lite också :)
blev en tröja, 4 navelsmycken och en ihopvikbar väska :)


^väskan då den är ihopvikt^

^väskan då den är "utvecklad"^
en svart, en vit med kors, en rosa och en vit

Fjällen del1

Kategori: Allmänt

tänkte lägga ut lite bilder från fjällresan med klassen :) har inte sagt så mkt om den, men vi var iaf i fjällen med klassen andra skolveckan! alla natur3or blir sponsrade av bolidenfonden och får därför en gratis resa till fjällen + studiebesök i norge typ :D
 kommer fler bilder sen:)

Under ytan!

Kategori: Allmänt

har varit å badat idag med Clas på eddahallen å fick dessutom premiäranvända min undervattneskamera :D dock fick jag inte ta nå kort på honom, å de få jag lyckades ta raderade han sen... :(
så det blir en bild på mej..
har även hunnit övningsköra idag å det gick väll sådär.

snyggaste bilderna ever!

Kategori: Allmänt

har varit på knatteskutt nu imorse å har typ bara suttit lite vid datorn sen dess. upptäckte kameran på datorn så har suttit å tagit massa fula bilder ;) ska ta å göra lite mat nu å efter det ska jag ut å springa :) sen ikväll ska jag bort å vara med några kompisar å se film :D
lägger ut nåra fula bilder nu!!


Trassel

Kategori: Allmänt

har vilodag idag så idag har jag bara vart i skolan å efter det for jag å jobbade på legot :) sen efter sju nån gång kom nadja, markus, maxim, axel F, axel W och amelia hit för att planera vår utlandsresa :D blev en tur till ica också efter det å sen så har vi sett film - Trassel :D typ roligaste filmen!!!! älskar hästen<3 höll typ seriöst på att dö av skratt xD här kommer några klipp med hästen i filmen:
 
en kort variant...

...och en lite längre variant:
 
imorrn blire att stiga upp tidigt, för ska jobba på knatteskutt! Godnatt!

Jobb och Träning

Kategori: Allmänt


ledartröjan för knatteskutt

har inte hunnit blogga något i veckan, har som haft rätt så fullt upp. i måndags var jag med nadja och sov över där till tisdagen. sen på tisdagmorgon skulle jag till tandläkarn å det gick rätt bra :) sen har jag jobbat på legot på tisdagen och jobbat för knatteskutt i onsdags.
 

i legobutiken

har dessutom gjort ett träningsschema för hur jag ska äta, träna å sova de kommande 5 veckorna + denna vecka så har gymmat varje dag efter skolan och även före skolan i onsdags å torsdags :) men imorrn ska jag ha en vilodag, och tur är väl det, för nu har mitt knä laggat ihop totalt :O kan inte sträcka ut det och kan knappt gå på det... dessutom ilar det i knäskålen :S tror jag har kommit på orsaken till att det gör så ont, så nu vet jag iaf vad jag ska undvika, men måste nog kolla upp det om det blir ännu värre!
 
gymmet på friskis och svettis :) nyskaffat årskort där!!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

igår var jag och jobbade på legot och efter det for jag till nadja för att ha tjejmiddag osv i hennes nya lägenhet med nadja, elvira, maria och lina :D vi åt kycklingwraps å sen drog vi en sväng på coop också :) senare på kvällen såg vi några program på TVn :)
då jag kom hem satte jag mej å såg nån film på tv med familjen, men jag var så trött så jag gav upp.. blev en tidig kväll för mej :) det resulterade också till att jag vaknade tidigt idag. Toppen!
Asså gu' vad jag längtar till utlandet å få snorkla å allt :D det är bland det bästa som finns - att bara dyka ner och kolla på allt liv i vattnet!

Svart på Vitt

Kategori: Allmänt

kändes tråkigt att jag inte hade nå bilder på förra inlägget, så jag lägger ut lite gamla bilder typ :)


isbjörnar<3

mycket gjort, men mycket kvar att göra

Kategori: Allmänt

LÅÅÅNGT INLÄGG UTAN BILDER...
men har inga passande bilder 

hade sovmorgon till 12 idag så då passade jag på att sova :) men konstigt nog gick inte det så bra, fastän att jag brukar ha svårt att vakna så vaknade jag halv sju :O men kunde iaf somna om och vaknade vid halv åtta andra gången. tredje gången vaknade jag vid halv nio, och då kunde jag verkligen inte somna om igen så jag bestämde mej för att göra bort de saker jag behövde ha gjort :) 

Började med att radera ovärda bilder från datorn och USB-minnet för att kunna få plats med allt jag ville spara på datorn till USB-minnet :) lämnade nämligen inte in datorn då vi fick sommarlov så jag var verkligen tvungen att lämna in den idag :P så kommer alltså att vara utan dator i flera dagar nu... :(
då det var klart så for jag till banken för att fixa internetbank till mitt kort å det slutade med att jag byte til Visa-kort :) blir nog bra! då kan jag ju börja köpa med det på internet också, så slipper jag bli skyldig pappa hela tiden ;)

sen då jag hade fixat med det så for jag vidare till skolan där vi hade biologi följt av matte och fysik :) var tvungen att fara lite tidigare från fysiken för jag hade en tid hos rygg akuten, där jag skulle fixa till ryggen (om det nu var någon som inte fattade att man fixar till ryggen där..) så nu är den lite helare iaf :) nedre delen av ryggen hade laggat ihop totalt och var helt sne, och min nacka är överspänd så får inte träna den på 4 veckor nu.. men har fått några andra övningar för att stabilicera allt :) känner att det inte gör lika ont att andas nu också vilket är ett +
får hoppas att det kan hålla sig såhär nu :D

då jag kom hem har jag bara suttit å snackat lite med mamma om hur det blir efter gymnasiet å så. typ suttit å funderat och bollat tankar fram och tillbaka. sen kom farfar förbi en stund på besök också, och efter det så har jag sett på robinson med familjen :) får inte anstränga ryggen så mkt just nu :P

har lite saker jag måste hinna med imorrn också, bl.a. fara förbi mormor och lämna garn (hon ska sticka ett par gosiga tjocksockar till mej :D ), fara förbi vårdcentralen för att lämna ett provresultatspapper + en blåsgrej och förhoppningsvis hinner jag även med att plocka undan allt jag hade från fjällen (A) blir troligtvis bowling imorrnkväll också :)
 

längtar till utlandet!

Kategori: Allmänt

har just varit ute och övningskört, och det gick väl både bra och dåligt, men blir iaf bättre :) annars idag har jag varit i skolan å typ haltat omkring pga träningsvärken från igår.. kan inte se snygg ut då jag går ;) ryggen har ju också blivit sämre så har fått en tid imorgon så då ska jag fixa till den :)
har inte så mkt mer att säga, så lägger ut nån random bild :)
en bild från thailand förra året med familjen, kusinerna å farfar :)
är jag och min faster marika på denna bild!

ska för övrigt kanske till thailand till jul med familjen!! tagga :D:D

Musik <3

Kategori: Allmänt

idag i skolan hade vi skolfoto å det blev ju som det blev ;) men när man går i 3an får det ju bli lite som det blir också (A) sen då jag slutade så for jag hem å har inte gjort så jättemkt sen dess typ :P

sitter å lyssnar på låtar nu och just nu äre lejonkungens "snart äre jag som är kung" som spelas på spotify :D är min och tildas låt, vi sjunger alltid den tillsammans :D:D

min lillasyrra Tilda till vänster och hennes kompis Olle till höger :)

så underbart!

Kategori: Allmänt

jag har aldrig riktigt förstått hur skönt det faktiskt kan vara att bara få snacka ur sig allt, förrän nu. att bara få rensa tankarna och släppa ut allt man har hållt inne. har seriöst världens bästa föräldrar :D har varit lite besvärligt med drickandet den senaste tiden, men nu har jag bestämt mej på allvar att ta en månads uppehåll från alkoholen :)
jag skulle vara väldigt tacksam ifall ni kunde stötta mej (A) är inte alltför lätt..
men jag ska klara det den här gången :)


FUCK LIFE!

Kategori: Allmänt

Orkar inte just nu. orkar inte nånting. mitt humör går upp och ner hela tiden. ena sekunden skrattar jag och har kul, andra sekunden ligger jag och gråter. men orkar inte göra något åt saken heller, eller lättare sagt vet jag inte vad jag ska göra. inget verkar fungera just nu. och jag orkar inte längre låtsas som om allting är bra, för det är det inte.. klarar det inte längre