Jinci Brettschneider

MAY THE FORCE BE WITH YOU

Alko nästa!

Kategori: Allmänt

Drar till alko nu med nåra kompisar för att fylla på förådet ;) kommer nog bli trevligt :D

Fest!

Kategori: Allmänt

hade poloträning i morse som gick sisådär, men kul ändå :) gjorde lite ont att paddla eftersom jag hade skärsår i handen från gårkvällen :/ upptäckte också att jag fått typ tusen blåmärken från igår.. vad har jag egentligen gjort?! :O hade typ 11 blåmärken på höger ben och 5 på vänster, heelstört! men sånt ingår ibland, hade då iaf kul igårkväll :D vi badade jacuzzi å körde lite ölspel å sånt ;) dock var jag tvungen att gå hem från stan för bussen tog en cp-väg :( but I survived!
å nu ikväll har jag inte gjort så mkt, har blivit mest plugg typ :P

högskoleprovet..

Kategori: Allmänt

igår så jobbade jag på legot efter skolan, å efter det så var jag med rasmus, å vi såg typ film å chillade :)

^snygg bild på rasmus ;)^
sen nu i morse så har jag gjort högskoleprovet enda fram till drygt fyra nångång :) mattedelarna gick väll typ ändå bra, men språkdelarna var heeeeelt värdelösa!!!! :/ det var inte mkt jag begrep tyvärr... å nu ikväll så ska jag typ iväg till skelleftehamn å bada å festa :) hoppas det blir nice! :D

(skulle ha publicerats igår kväll, men blogg.se laggar.....)

jaha, så provet var idag?!

Kategori: Allmänt

japp, precis som rubriken lyder så var jag helt inne på att vi skulle ha prov imorgon.. men just innan lektionen fick jag reda på att det tydligen var till idag :O lyckat! så nu kommer jag säkert få jättedåligt på provet, för kunde inte alls mkt......... sjukt drygt! 

annars idag så har vi fått dissikera :D fick dissikera lite allt möjligt, vi skar i hjärtan, i njurarna, lungorna, lyftstrupen osv å så fick jag prova att blåsa upp lungorna med hjälp av en slang som jag trädde igenom luftstrupen ;) riktigt nice ;)
å nu ikväll har jag poloträning så blir att fara dit å sen sova direkt jag komer hem :) somnade 4 i morse så har inte sovit mkt i natt tyvärr :/ så jag är trött som stryk!

Kul med PLUGG..

Kategori: Allmänt

dålig uppdatering som bara den.. hade seriöst hur mkt läxor å prov som helst förra veckan :O höll typ på dö - ett hemprov med två stora uppsatser i historia, ett prov i kemi, två redovisningar å massa smågrejer också.. drygt :/ den här veckan har vi då "bara" ett prov i biologi (typ tusen frågor) + två inlämningsuppgifter + lite småläxor :) å sen efter det har vi LOV!!! :D tagga!!!!!
lägger ut lite randombilder från den senaste tiden :)
Labb i kemi - utforskar DNA
Jobbat på legot - så häär tagg! ;)
Träna- tagga äntligen är polon igång igen!!!!!!!!!!!
har vart hos sjukgymnasten igen nu också, så har fått ett schema för två veckor, å de sa att jag inte fick träna så mkt som jag gör, så var tvungen att trappat ner lite... :( FUCK!men är bara två veckor iaf
Åsså lite myskvällar me familjen också :]
Älskar att jag alltid är så otroligt seriös på bild.. 
Åsså blev det fest förra helgen å den här helgen :D riktigt kul!! :D
både polofest (bilderna) å kompisfest (inga bilder än)! <3
 
asså är typ taggat på allt just nu!! :D:D:D:D:D:D:

Polon är igång!

Kategori: Allmänt

hade våran första inomhusträning för sässongen idag i kanotpolo, å det kändes riktigt skönt att få köra på igen :D hade verkligen saknat det å jag blev alldeles glad innom mej då jag kände lukten av paddling från mitt kapell :] (random, men så kändes det) dock kändes det lite trögare idag, eftersom jag inte kört polo på typ evigheter känns det som.. men eskimåsvängarna satt då kvar (A)
efter det har jag städat rummet lite, men är fortfarande inte riktigt helt klar. får fortsätta med det imorrn :P å nu ska jag göra lite läxor å sen sova!

Hata prov!

Kategori: Allmänt

yay, idag äre kanelbullens dag så har faktiskt ätit 2 bullar idag ;) å imorse så hade vi fysikprov som gick piss :O hade inte tränat tillräckligt mkt på det innan å jag sov jättedåligt på grund av det... somnade sent + att jag hade mardrömmar + vaknade 4 i morse å var helt död.. å inte nog med det så somnade jag om å vaknade alldeles för sent så jag blev lite sen till skolan:( 
men fick sluta 1 timme tidigare idag för att våran mattelärare är så snäll, men stannade ändå kvar å jobbade lite extra bara för att det är kul ;D å efter skolan så for jag å gymmade på friskis&svettis å efter det var jag tvungen att skynda mej hem för att fara till solbacken :) efter det så har jag bara hunnit duscha, äta middag å suttit vid datorn :P å nu blire å göra historia, för har "prov" imorrn..
 
visst äre för övrigt en snygg bild ;) tror jag ska bli konstnär (A)
 

coola klipp

Kategori: Allmänt

Turkiet!

Kategori: Allmänt

asså just nu taggar jag sönder!!! längtar verkligen till utlandet å i helgen så bokade ju jag å 5 kompisar en resa till turkiet som vi ska göra då vi går ut skolan :D kommer bli awesome!!!! :D hotellet heter Yalihan å har egen strand så det är nära till stranden å all inclusive å rätt nära till stan också! TAGGA!!