Jinci Brettschneider

MAY THE FORCE BE WITH YOU

Längtar tillbaka!

Kategori: Allmänt

 
Saknar Thailand så sjuukt mkt!! vill bara tillbaka nu direkt :( kom hem för typ 1,5 timmar sedan men längtar redan tillbaka.. önskar att jag bara kunde få fara och luffa omkring där just nu å bara leva livet! det är typ min högsta önskan just nu!! dör typ!!! tror jag aldrig har längtat tillbaka till ett ställe så mkt som jag gör just nu :O kände faktiskt det redan då vi var där å såg alla människor som luffade omkring å bara levde utan några större planer! det är så jag skulle vilja ha det :) 

God Jul!

Kategori: Allmänt

det här är ett förinställt blogginlägg, så just nu har jag det nog härligt å skönt borta i thailand :D
tänkte bara önska en GOD JUL och hoppas ni har det skönt i sverige!!!
God jul å pöss på er ;)
 

The Hobbit!!!!

Kategori: Allmänt

var å såg The Hobbit igår på bion med nåra från klassen, och filmen var riktigt bra :D man blev dock lite snurrig för att de var 3D å sen gjorde glasögonen ont på näsan å öronen :P sen efter bion så stack vi å hängde med klassen å jag kom hem typ 6 i morse ;) 
Filmen!
Oskar
jag..
markus
här är nåra bilder, men hade inte kort på alla :P
 
å ikväll blire fest men har typ inte tänkt dricka så mkt för ska ju upp tidigt imorrn å hålla i kanotpolo för friluftsliv på balder, å sen så ska vi ju dra mot THAILAND :d:D:D:D 
 

12-12-12

Kategori: Allmänt

Ändå sjuukt coolt! 12:12 12-12-12 :D
troligtvis den sista gången som man får vara med om en sån här grej ;)
för övrigt har jag inte gjort så mkt idag. var hos sjukgymnasten å tränade imorse och ska dit på fredag igen. hoppas verkligen att min rygg ska bli bra snart, för det är ju rätt jobbigt att ha ont hela tiden :/ menmen, ska inte uttråka er med allt snack om min rygg xD
hade egentligen inte heller något intressant att skriva just nu, men blev bara så ändå..
Min historialärare kläckte förresten ur sig en ful kommentar idag - "fred, det är ju omanligt".
då vet ni!;) tyckte det var lite kul bara
 
 
Några från klassen (Axel F, Axel W och Markus) hade redovisning idag om nordisk mytologi, och de hade gjort en awesome youtube-video som jag bara var tvungen att lägga upp!!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

kan inte sova, men jag borde verkligen göra det :/ men jag har så sjuukt mkt att göra så blir typ stressad av att tänka på att jag måste sova å inte göra allt som måste göras :S i veckan har jag 6 prov/redovisningar och måste dessutom hinna packa väskan till thailand osv :P undrar verkligen hur jag ska hinna allt eftersom jag även ska jobba, träna och hinna vara med kompisar å så, men förhoppningsvis så löser det sig :)
blir en bild från helgen, och med detta säger jag godnatt! :)
 

Fulaste kommentaren

Kategori: Allmänt

har inte så mkt att skriva om men var bara tvungen att lägga ut den här bilden som jag printscreenade för typ 2 veckor sedan! tycker bara att det var så sjuukt fult xD
haha, kanske bara jag som tyckte det var roligt:P

Vilken mobil ska jag köpa?!

Kategori: Allmänt

jag ska köpa en ny mobil men problemet 'r bara vilken jag ska köpa :/ har tänkt mej kring 2000kr max för måste spara pengar:] de två mobilerna som det står mellan just nu är "Sony Xperia Go" och "Sony Xperia J" och skillnaden är väl typ att Go är vattentät och mindre, och J är större och snyggare typ :P dom kostar typ exakt lika mkt! vilken ska jag ta?!?!?!?!!?!?!?
 
till vänster är Sony Xperia Go och till höger är Sony Xperia J
 
tror nog det blir den högra större :D vad tycker ni?

Cool Things To Find!

Kategori: Allmänt

haha när jag var å kolla runt på 9gag så såg jag en parodi på "dumb ways to die" som jag hade lagt upp tidigare :D:D så var bara tvungen att lägga upp den också ;)

 
pluggandet går inte så bra, men jag hinner bara plugga typ 15min till, för sen måste jag göra mej klar för att fara å äta på dallas med några kompisar å sen hitta på nå skoj :D men jag är inte riktigt så hungrig just nu, för jag åt ju nyss lunch.. dålig planering igen!

snökaos!!!

Kategori: Allmänt

hade kanotpoloträning idag, men jag är fortfarande halvsjuk så var tvungen att sitta på sidan å hjälpa till istället :P var dessutom sjuuuukt mkt snö i hamn :O vi skulle egentligen ha öppet för skyltsöndag, men det var så snöigt att den blev inställd :S
sjuukt mkt snö alltså - detta ska föreställa en bil. 
 
nu blir det iaf plugg eftersom att vi har 2 prov i veckan :(

Bakis.

Kategori: Allmänt

är så SJUKT BAKIS att det inte är sant :O hade tjejfest igår med tjejerna i klassen å det var riktigt kul :D blev dock lite för mkt alkohol för mej å hade ju bara ätit en gröttallrik ..dålig planering :S men jag hade kul så länge jag mådde bra iaf (A)
 
så idag mår jag som jag förtjänar..
 
ska på fest ikväll också för emma har fyllt år, men det blir nyktert för mej!! hatar alkohol just nu..